Blog | Najbolji online shop u Srbiji - Deluxe, Beograd

Milentija Popovića 9, Sava Centar, Beograd

  Čelične konstrukcije | Deluxe online shop

  Deluxe online prodavnica | 17-Mar-2022

  Ko smo mi?

  Deluxe.rs je online prodaja koja posluje u Srbiji, sa sedištem u Beogradu. U svom prodajnom portfoliju ima renomirane svetski poznate kompanije u segmentu pušačkog asortimana, pisaćeg pribora, poslovnog i putnog asortimana, satova, nakita i raznog aksesoara, kao i pažljivo biranih poklona za različite povode.

  Prodajni asortiman

  Prodajni asortiman naše firme čini širok spektar različitih proizvoda, a neki od njih su: upaljači, poslovne i putne torbe, koferi, nakit, satovi, pisaći pribor, hemijske i tehničke olovke, naliv pera, pokloni i drugo. U našoj onlajn prodavnici možete pronaći poznate svetske brendove i marke kao što su Armani, Armani Exchange, Hugo Boss, BREIL, ST Dupont, Zippo, Wenger, Michael Kors, Nina Ricci, Police, Pininfarina, BRIC'S, Maserati, Bulova, Cerruti, Doxa, Diesel, Porsche design, Caran D'ache, Swiza, FEM Candles, Castelli,  2Saints, Invicta, Technomarine, Rapport, Victorinox itd.

  Naša vizija

  Vođeni vizijom profesionalaca iz oblasti poslovnog delovanja sa višegodišnjim iskustvom Deluxe.rs sa svakim svojim kupcem gradi poverenje kroz kvalitet usluge i servisa koji pruža. Naš kupac je naš prijatelj, a mi smo tu da mail-om ili telefon odgovorimo na svako vaše pitanje.

  Naša misija

  Spojili smo bogatu tradiciju brendova koje predstavljamo, njihovu viševekovnu istrajnost i snagu koju nose, a da ih istovremeno na najbolji način predstavljamo u našem regionu. Poverenje koje su nam dale najveće svetske kompanije prenosimo na naše zadovoljne klijente.

  Zahvaljujući najvišem kvalitetu i istančanom izboru asortimana svaka kupovina će predstavljati užitak.

  Kako da nas kontaktirate?

  Ukoliko želite da se dodatno informišete o proizvodima i artiklima koje prodajemo, molimo vas da nas pozovete na +381 60 60 60 888 ili posetite naš web sajt www.deluxe.rs

  Čelične konstrukcije Beograd | DeltaTop, Srbija Telefon

  Čelične konstrukcije

  Čelične konstrukcije Beograd | DeltaTop, Srbija Viber

  Viber