Metalne konstrukcije Zemun, montažne hale, proizvodnja i konstrukcija, DeltaTop, Srbija

Milentija Popovića 9, Sava Centar, Beograd

  Metalne konstrukcije Zemun | DeltaTop, Srbija

  Metalne konstrukcije Zemun

  Metalne konstrukcije Zemun. Tražili ste ove ključne reči u Google pretrazi i došli ste na naš sajt? Na prvom ste mestu, jer smo mi firma sa više od 30 godina rada i iskustva u projektovanju, izgradnji i montaži čeličnih konstrukcija.

  Metalne konstrukcije se sve više koriste u sistemu izgradnje objekata. Poslednjih nekoliko decenija i u Srbiji se dešavaju ozbiljnije promene u sistemu gradnje objekata. Ove promene naročito su izražene u gradnji poslovnih objekata, gde su sistemi montažne gradnje i metalne konstrukcije sve prisutniji. U svim većim gradovima Srbije moguće je videti objekte izgrađene u montažnom sistemu, koji su obloženi sendvič panelima, alubondom, strukturalnim i polustrukturalnim aluminijum-staklo fasadama i sl.

  Postoji čitav niz razloga zašto se mnoge kompanije u svetu, ali i u Srbiji, pre opredeljuju za montažne metalne konstrukcije, nego za zidane objekte. Najvažniji razlozi su:

  1. kraće vreme izgradnje - montažni objekti se brže grade, jer se veći deo priprema obavlja u radionicama, van gradilišta;
  2. montažni objekti se grade od elemenata sa finalnom prefabrikacijom, sa visokim stepenom finalizacije i kvaliteta
  3. rastavljivost veza - veze između elemenata kod montažnih sistema su rastavljive, a ove objekte je moguće preseliti na drugu lokaciju
  4. montažni objekti su jeftiniji, a troškovi održavanja su manji itd.

  Montažno-demontažne metalne konstrukcije postale su prvi izbor za kompanije kojima je potreban brzo izgradiv, jeftin i prenosiv prostor za industrijsku proizvodnju. Čelični elementi demontažnih objekata na gradilište stižu u konačnom obliku, a naneta antikoroziva zaštita je konačna. Prilikom postavljanja ovog tipa čeličnih konstrukcija, nema dodatnog zavarivanja pod sumnjivim okolnostima i dodatne zaštite takvih veza na gradilištu. Čelični elementi u demontažnom sistemu spajaju se isključivo vijčanim vezama i pre podizanja na svoje mesto u konstrukciji dobijaju još jedan zaštitni premaz brzosušivom industrijskom bojom.

  Proizvodnja, montaža, demontaža i održavanje čeličnih konstrukcija postali su ključna delatnost kojom se kompanija DeltaTop bavi. Radionica u kojoj rade naši visoko-kvalifikovani radnici, ima veoma zavidan kapacitet obrade čelika kako na dnevnom nivou, tako i na godišnjem nivou.

  Čelične konstrukcije Beograd | DeltaTop, Srbija Telefon

  Čelične konstrukcije

  Čelične konstrukcije Beograd | DeltaTop, Srbija Viber

  Viber