Blog | Paletni regali, konzolni regali, drive in regali, police za markete, magacinske police, galerije i platforme

Milentija Popovića 9, Sava Centar, Beograd

  Paletni regali, magacinske police, oprema za magacine | Lava sistemi

  Paletni regali i magacinske police LAVA Sistemi | 18-Jul-2023

  Ko smo mi?

  LAVA Commerce Sistemi je porodična kompanija koja se bavi proizvodnjom visoko-kvalitetne opreme za skladištenje robe i magacine. Proizvodnjom opreme za skladištenje počeli smo da se bavimo 1981. godine.

  Tokom dugogodišnjeg uspešnog poslovanja, stekli smo veliki broj kupaca, klijenata, partnera i prijatelja kako na srpskom, tako i na regionalnom i evropskom tržištu.

  Naši partneri u Srbiji i regionu

  Mnoge renomirane domaće i inostrane kompanije kao što su Nelt, Würth, Telekom Srbije, Zlatiborac, Parking servis Beograd, Saga, Swisslion, Pošta, Termoelektrane Nikola Tesla, Milšped, Bambi, Aerodrom Nikola Tesla i drugi, prepoznali su uspešnu višedecenijsku reputaciju naše kompanije i kvalitet naših proizvoda.

  LAVA Commerce sistemi

  Zahvaljujući kvalitetnom radu i iskustvu, visoko-obučenim kadrovima i stalnom praćenju savremenih trendova u proizvodnji, kompanija LAVA Commerce Sistemi je danas tržišni lider u proizvodnji opreme za skladištenje robe.

  Naši proizvodni pogoni i radionice opremljeni su najmodernijom opremom poslednje generacije za proizvodnju skladišne opreme. Svi proizvodi koje proizvodimo su izuzetno visokog kvaliteta i roka trajanja, a prave se od repro-materijala domaće proizvodnje.

  Zaposleni radnici i menadžeri u kompaniji prolaze stalne obuke i konstantno unapređuju svoje znanje i veštine. Oni svoj radni vek započinju i završavaju u našoj firmi i na to smo smo posebno ponosni.

  Naši proizvodi

  Naš proizvodni asortiman čine sledeće vrste proizvoda: paletni regali, drive in regali, konzolni regali, magacinske police, galerije/platforme i police za markete.

  Svi proizvodi se prave od najkvalitetnijih materijala i sirovina. Proizvodi se mogu modifikovati i prilagođavati prema svim željama i potrebama kupaca. Proizvode prodajemo i distrubuiramo na domaćem tržištu, ali i na regionalnom i evropskom tržištu.

  Standardi kvaliteta

  Kompanija LAVA Commerce Sistemi ispunjava sve zahteve standarda ISO 9001:2008, ISO 14001:2004, OHSAS 18001:2007, što potvrđuju Certop sertifikati koje posedujemo.

  Kako da nas kontaktirate?

  Zanimaju Vas dodatne informacije o našim proizvodima i uslugama? Pozovite nas odmah na +381 69 829 60 10, posetite naš web sajt www.lavasistemi.rs ili nam pošaljite email na office@lavasistemi.rs

  Čelične konstrukcije Beograd | DeltaTop, Srbija Telefon

  Čelične konstrukcije

  Čelične konstrukcije Beograd | DeltaTop, Srbija Viber

  Viber