Blog | Rent a car Beograd, rentiranje, jeftina cena, nova automatik vozila, aerodrom Nikola Tesla

Milentija Popovića 9, Sava Centar, Beograd

  Rent a car Beograd Royal | Čelične konstrukcije

  Rent a car Beograd Royal | 02-Nov-2021

  Ko smo mi?

  Rent a car Beograd Royal je ekskluzivni domaći brend rent a car-a, koji nudi pouzdane i visokokvalitetne usluge iznajmljivanja automobila svih vrsta i tipova. U Royal-u možete pronaći veliki izbor novih automatik i vozila sa manuelnim menjačem. Ukoliko vam je potreban auto na jedan dan, nedelju dana ili na period duži od mesec dana, uvek ste dobrodošli u Rent a car Beograd Royal. Kada rezervišete automobil kod nas, ne morate brinuti o dodatnim troškovima.

  Preuzimanje automobila u Beogradu

  Rent a car automobili i vozila se preuzimaju na bilo kojoj lokaciju u Beogradu ili na aerodrom Nikola Tesla. Molimo vas da unapred pošaljete ili javite datum i vreme preuzimanja vozila, kako bismo mogli da pripremimo vaše rent a car vozilo.

  Rent a car Beograd Royal vam nudi tzv. ALL INCLUSIVE uslugu, u koju su uračunati svi porezi, zeleni karton, full kasko osiguranje i neograničena kilometraža. Dakle, kod nas nema skrivenih troškova rezervacije automobila i drugih vozila.

  Novi i maksimalno sigurni automobili

  Sva naša vozila su u odličnom tehničkom stanju, nova su, redovno održavana i kasko osigurana. Rentiranjem našeg automobila ili vozila plaćeno je i puno osiguranje od eventualne štete nastale tokom vožnje.

  Koje automobile možete da iznajmite kod nas?

  Mi posedujemo veliki broj automobila i vozila različitih renomirnaih svetskih proizvođača: Renault, Peugeot, Fiat, Mercedes, Mazda, Volkswagen, Ford, Renault, Hyundai, Opel, Toyota itd. Kod nas možete pronaći sve klase automobila i vozila za rentiranje.

  Cena iznajmljivanja automobila i vozila

  Cene rentiranja rent a car automobila i vozila su vrlo povoljne i kreću se od 12-30 €/dan izvan sezone. Tokom sezone, cene iznajmljivanja i rentiranja vozila bude viša za oko 20-30%.

  Podrška na teritoriji Srbije, regiona i EU

  Ukoliko odlučite da rentirate naš rent a car auto ili drugo vozilo, imaćete podršku 24/7 na teritoriji Srbije, regiona i EU.

  Plaćanje rent a car usluga

  Plaćanje za rent a car usluge vrši se unapred, prilikom preuzimanja vozila. Procedura preuzimanja vozila je brza i ne traje dugo. Plaćanje se može obaviti u gotovini ili bilo kojim tipom platnih kartica (Visa, Master itd). Plaćanje depozita nije obavezno.

  Uslovi najma vozila

  Uslove iznajmljivanje automobila ili vozila možete pogledati preko ovog linka: USLOVI NAJMA.

  Rezervacije

  Rentiranje i rezervaciju rent a car automobila ili vozila možete obaviti putem našeg web sajta https://www.rentacarbeograd77.rs.

  Na stranici RENT A CAR VOZILA možete saznati više informacija o cenama iznajmljivanja automobila tokom letnje i zimske sezone, kao i druge važe informacije.

  Čelične konstrukcije Beograd | DeltaTop, Srbija Telefon

  Čelične konstrukcije

  Čelične konstrukcije Beograd | DeltaTop, Srbija Viber

  Viber