Blog | Selidbe u Beogradu i Srbiji

Milentija Popovića 9, Sava Centar, Beograd

  Jeftine selidbe Beograd | Čelične konstrukcije

  Jeftine selidbe Beograd | 10-Aug-2021

  Jeftine selidbe Beograd
  Selidbe Beograd: naša firma vrši jeftine selidbe u svim opštinama Beograda, kao i u svim okolnim prigradskim naseljima. Iako je to naizgled lako, savetujemo vam da selidbe ipak ne organizujete sami, već da angažujete profesionalce u tom poslu. Svaka selidba je veoma zahtevan posao i traži dosta vremena, snage, znanja i iskustva.

  Besplatna procena selidbi
  Procena troškova i cene selidbe je potpuno besplatna. Termin za besplatnu procenu se može dogovoriti i uraditi u istom danu ili posetite naš web sajt naših partnera https://beogradselidbe.com

  Višegodišnje iskustvo
  Sa iskustvom od preko 10 godina možete biti sigurni da su vaše stvari u sigurnim rukama. Odnos cene i kvaliteta usluge naša je prednost u odnosu na konkurenciju. Predanost poslu naših radnika je nešto na čemu insistiramo. Upravo zato 100% garantujemo da će vaše stvari nakon preseljena ostati u istom stanju kad smo ih i preuzeli.

  Zaštita stvari
  Po dolasku u vaš dom ili poslovni prostor, stvari ćemo prvo zaštiti i osigurati kartonom i streč folijom ne bi li ostale potpuno sigurne i neoštećene. Sigurnost vaše imovine naš je prioritet. Pored nameštaja naši radnici posebno vode računa i o unutrašnjosti stana, jer su ivice zidova i štokova skloni oštećenjima. Tom segmentu pridajemo veliku pažnju jer nam je najvažnije da naši klijenti budu zadovoljni.

  Montaža i demontaža nameštaja
  Ukoliko postoji potreba, radimo i demontažu nameštaja koji posle montiramo u prvobitno stanje. U tu svrhu prilikom selidbe uvek imamo više radnika obučenih i iskusnih za tu vrstu posla koji brzo i efikasno rasklopaju i ponovo sklapaju bilo koji deo nameštaja.

  Vrsta prevoza
  Za sve vrste selidbi u zavisnosti od količine stvari, na raspolaganju su nam kamionski i kombi prevoz. Unutrašnjost vozila je uvek čista i u potpunosti tapacirana. 

  Sigurna i pouzdana usluga
  Onog trenutka kada se odlučite za selidbu kod nas vaše brige i razmišljanja mogu da prestanu. Bilo da se radi o prizemnoj kući ili višespratnici sa ili bez lifta, možete biti spokojni da će vaše stvari biti preseljene na lak i bezbolan način. Sve potencijalne probleme i otežavajuće okolnostime prepustite nama. Zahvaljujući višegodišnjem iskustvu, nepostojanje lifta u objektu, gabaritne ili teške stvari za nas ne predstavljaju nikakav problem.

  Na stotine zadovoljnih mušterija širom Beograda, Srbije ali i Inostranstva su naša najbolja preporuka i reklama. Gotovo po pravilu, naši klijenti za svaku sledeću selidbu ponovo biraju nas, a pored toga nas i stalno preporučuju svojim prijateljima i rodbini. Dobro došli u JEFTINE SELIDBE Beograd!

  Kontaktirajte nas odmah
  Ukoliko želite da nas angažujete ili imate dodatna pitanja za nas, molimo vas da nas kontaktirate preko sajta https://jeftineselidbe-beograd.com ili na +381 62 206 600

  Čelične konstrukcije Beograd | DeltaTop, Srbija Telefon

  Čelične konstrukcije

  Čelične konstrukcije Beograd | DeltaTop, Srbija Viber

  Viber